Hovedmeny:

     Forside
     Historie
     Tradisjoner
     Vil du spille?
     Utlån
     Lenker


    Kontakt:

     Kontaktinfo
     Styret
     Booking


    Grupperinger:

     Studenter-
samfundets Symfoniorkester
     S Møller Storband
     Kjellerbandet
     Leisure Suit Lovers
     Snaustrinda Spelemannslag
     Salongorkesteret


    Medlemsider:

     Øvingsspeilet

VIL DU VÆRE MED Å SPILLE?

Er du student i Trondheim og ønsker å utfolde deg musikalsk bør Musikerlåfte være et interessant sted å lete etter likesinnede. De tradisjonelle musikksjangrene er stort sett representert blant våre grupper, som alle er presentert på egne sider du kan klikke deg inn på via linkene til venstre.

Opptak skjer til de enkelte gruppene, og du søker direkte til de enkelte styrene. Noen grupper har prøvespill, noen tar opp folk kontinuerlig, andre kun ved semesterstart. Skriv gjerne en e-post hvis du har spørsmål, eller ta en telefon. Kontaktinfo for de forskjellige grupperingene finner du samlet her.

Velger du å spille sammen med oss kan vi garantere deg et høyt musikalsk nivå og et fantastisk sosialt miljø. Du vil oppleve det beste ved studenttilværelsen i Trondheim, med gjengmedlemskap på Samfundet og alle goder det fører med seg, samt muligheten til å fortsette med det du liker aller best, nemlig å spille.

VI GLEDER OSS TIL Å HØRE FRA DEG!


www.samfundet.no                                 Studentersamfundets Orkester 20©05 - Webmaster                                  28114